Bli medlem

Hvem kan bli medlem?

Velets virkeområde er innenfor Trondheimsveien mot øst, Dælenenggata mot nord, Gøteborggata mot vest og Helgesens gate mot sør.

Alle husstander (bestående av én eller flere personer) på Rodeløkka kan bli medlem av Rodeløkka vel. Enhver husstand i et borettslag eller sameie kan melde seg inn som enkeltmedlem, men et helt borettslag eller sameie kan ikke melde seg inn kollektivt som ett medlem.

Hvordan bli medlem?

Det gjør du/din husstand enkelt og greit ved å registrere nedenfor. Vi sender deg innen noen uker en epost med betalingsinformasjon for medlemskontingent som ligger på kr. 300 per år.

Obligatoriske felt er merket *

Hvorfor bli medlem?

Som medlem støtter du/dere velets arbeid, og bidrar til å skape et sterkt vel. Dette vil gi velet større gjennomslagskraft i saker til felles beste for løkkas beboere. Gjennom velet kan du/dere også ta opp saker som angår fellesskapet, og dermed bidra aktivt til å gjøre Rodeløkka til et enda bedre sted å bo.

Medlemsfordeler

Som medlem får du/dere leie Rodeløkka velhus til redusert medlemspris (du sparer opptil 1500kr per gang - se prisene på velhus leie her). Du/dere kan også få låne velhuset til arrangementer som er åpne for velets medlemmer, og som er miljøskapende tiltak.

Som medlem er du også automatisk med på velets e-postlista. Her vil du motta informasjon om velets aktiviteter, nyheter og annet.

Allerede medlem?

Du finner ditt medlemskort ved å sjekke betalingsstatus med denne linken. Vi sender deg også direkte link til ditt medlemskort via e-post etter registrert betaling.

«Velet har sitt virkeområde på det sentrale Rodeløkka, som avgrenses av Helgesensgate i sør, Dælenenggata i nord, Trondheimsveien i øst og Gøteborggata i vest.» Bli medlem! Lei velhuset!

Rodeløkka Vel
Tromsøgata 22 C
0565 Oslo

Stiftet: 08.12.1953
Org. nr: 892 041 822

Rodeløkka Vel på Facebook

Diverse linker