Aktuelt

Vi i styret er stolte av det fine nabolaget og alt som skjer her på Rodeløkka. 2016 ble året årsmøtet enstemmig vedtok å kjøpe vårt kjære velhus fra Oslo kommune. Denne prosessen trekker ut, men styret jobber jevnt og trutt med den. Vi har gjennomført en rekke store og små arrangementer for å samle inn så mye som mulig i forbindelse med kjøp av velhuset, og er svært takknemlige for alle rause bidrag. Vi jobber fremdeles med denne saken, men håper å kunne presentere gode nyheter for medlemmene om ikke så lenge.

Barnegruppa står blant annet for halloweenfester og juleverksted, 17. mai-arrangement og skolestartersamling. Kanskje du har lyst til å bli med og hjelpe til? Ta kontakt med Ann-Kristin, Ina og Heidi via Facebook-gruppen HER.

Husk at medlemmer kan leie velhuset til en rimelig penge. Faktisk så mye rimeligere at du har spart inn medlemskontingenten med én gang!

Se mer om velhusutleie HER.

Det er altså mange gode grunner til å være medlem i Rodeløkka Vel. Har du innspill? Ideer? kommentarer? Ta kontakt med styret HER.

Noen av de gamle invitasjoner finner du nedenfor.

«Velet har sitt virkeområde på det sentrale Rodeløkka, som avgrenses av Helgesensgate i sør, Dælenenggata i nord, Trondheimsveien i øst og Gøteborggata i vest.» Bli medlem! Lei velhuset!

Rodeløkka Vel
Tromsøgata 22 C
0565 Oslo

Stiftet: 08.12.1953
Org. nr: 892 041 822

Rodeløkka Vel på Facebook

Diverse linker

Hjem » Aktuelt